Kontakt
Telefon: 0550-880 00 måndag-torsdag 7.30-16.30, Fredag 7.30-16 (lunchstängt 12-13)
Mejl: kommunen@kristinehamn.se
Besöksadress: Kungsgatan 30
Tyck till
Anmäl fel
Gör en felanmälan
Felanmäl saker som inte fungerar eller är trasiga i kommunens utemiljö.

Handels- och administrationsprogrammet

Två saker genomsyrar vår utbildning - försäljning och entreprenörskap.

Vi erbjuder inriktningen Handel och service som ger dig fördjupade kunskaper för arbete inom detal- och partihandel.  Du lär dig om näthandel, ledarskap och företagande, om entreprenörskap, service och kommunikation. Under din utbildning kommer du även få möjligheter att driva ett företag under ett läsår i form av ett UF-företag. Inriktningen ger möjlighet till jobb som t.ex. butikskommunikatör, butikssäljare, företagssäljare, handlare, inköpare, marknadsförare och arbete inom logistik eller kundservice.

Handels- och administrationsprogrammet är ett yrkesprogram, där du sammanlagt kommer att vara ute på Arbetsplatsförlagt lärande (APL) under 15 veckor. Under dessa veckor kommer du att komma i kontakt med företag och butiker och får känna på yrkeslivet på riktigt.

Läser du till Engelska 6, Svenska 2 och 3 eller Svenska som andraspråk 2 och 3 får du behörighet till att studera på universitet och högskolor.

Handel- och service

Ska ge fördjupade kunskaper för arbete inom detalj- och partihandel. Inriktningen kan leda till arbete inom till exempel försäljning och marknadsföring, butikskommunikation, butiksledning, inköp och logistik eller kundservice.

Kontaktuppgifter

Expedition Brogårdsgymnasiet

0550-874 16

Tack! Om du vill skriva en kommentar kan du göra det här. Tryck annars bara på "Skicka".