Kontakt
Telefon: 0550-880 00 måndag-torsdag 7.30-16.30, Fredag 7.30-16 (lunchstängt 12-13)
Mejl: kommunen@kristinehamn.se
Besöksadress: Kungsgatan 30
Tyck till
Anmäl fel
Gör en felanmälan
Felanmäl saker som inte fungerar eller är trasiga i kommunens utemiljö.

Vikariera i förskola och fritids

Vill du arbeta som timvikarie på våra förskolor och fritidshem? Genom Vikariepoolen finns den möjligheten. Anställningen som timvikarie i Vikariepoolen innebär att du blir bokad som vikarie när ordinarie personals är frånvarande. Då ska du med kort varsel kunna ta dig till den arbetsplats du blir bokad. På förskolan arbetar du med barn 1-6 år och på fritidshem med barn 6-12 år.

Vad krävs för att arbeta i Vikariepoolen?

För att arbeta inom förskola och fritidshem krävs att du är minst 18 år, trivs med att arbeta med människor och har god förmåga att bemöta barn, kollegor och vårdnadshavare. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av arbete med barn och har körkort och tillgång till bil.

Vårt önskemål är att du ska kunna arbeta minst två dagar i veckan. Vi tar givetvis hänsyn till om du är student och under perioder behöver ägna mer tid åt dina studier.

För att arbeta i pedagogisk verksamhet behövs ett godkänt utdrag från Polisens belastningsregister. Utdraget, För arbete inom skola, förskola eller barnomsorg (4425), finns att beställa på polismyndighetens webbplats.

Beställ utdrag ur Polisens belastningsregister

Intresseanmälan

För att göra en intresseanmälan, skicka in ditt personliga brev och CV till vikariepoolen@kristinehamn.se. Vi kallar dig till intervju om vi tycker att din ansökan är intressant.

Passa gärna på att beställa ett utdrag från belastningsregistret i samband med att du skickar in din intresseanmälan.

Har du frågor eller funderingar?

Ring oss på telefon 0550-884 33. Vi har telefontid vardagar klockan 7-9 och 11-12.

Tack! Om du vill skriva en kommentar kan du göra det här. Tryck annars bara på "Skicka".