Kontakt
Telefon: 0550-880 00 mån-tors 7.30-16.30, fre 07.30-16 (lunchstängt 12-13)
Mejl: kommunen@kristinehamn.se
Besöksadress: Kungsgatan 30
Tyck till
Anmäl fel
Gör en felanmälan
Felanmäl saker som inte fungerar eller är trasiga i kommunens utemiljö.

Välkommen att nominera årets bemötare på Kristinehamns kommun

Har någon som jobbar på Kristinehamns kommun under det senaste året varit speciellt hjälpsam och tillmötesgående mot dig eller någon du har nära? Kanske en lärare eller en någon inom vården som alltid gör det där lilla extra? Eller kanske en tjänsteperson som hanterat ett ärende du haft med kommunen på ett speciellt proffsigt sätt? Då kan du som medborgare nominera den personen till Årets bemötare på Kristinehamns kommun.

Vi tycker att det är viktigt att lyfta våra medarbetare, och en del i det arbetet är att lyfta goda exempel och uppmärksamma speciellt goda insatser som görs i vår organisation. Sedan 2019 har Kristinehamns kommun uppmärksammat medarbetare som utmärkt sig speciellt. Här kan du läsa om vilka som blev årets medarbetare, ledare och team år 2019.

Att utse årets bemötare är ytterligare ett sätt att lyfta värdefulla medarbetare hos oss.

Nominera årets bemötare

Du kan nominera en medarbetare i Kristinehamns kommun som under året varit speciellt hjälpsam och tillmötesgående mot dig eller någon du har nära. En person som har gjort skillnad i vardagen för någon och har ett gott bemötande som utmärker sig alldeles extra. 

Så går det till

Sista dagen att lämna in nomineringar är 26 november. Därefter sköts nomineringsprocessen av kommunens personalklubb som skickar vidare de tre bästa nomineringarna till en jury som består av kommunens förvaltningschefer, kommundirektör, ekonomichef, kommunikationschef och HR-chef. Vinnaren koras i början av 2021.