Kontakt
Telefon: 0550-880 00 mån-tors 7.30-16.30, fre 07.30-16 (lunchstängt 12-13)
Mejl: kommunen@kristinehamn.se
Besöksadress: Kungsgatan 30
Tyck till
Anmäl fel
Gör en felanmälan
Felanmäl saker som inte fungerar eller är trasiga i kommunens utemiljö.

Volontärverksamhet LivÅLust

Volontärverksamheten LivÅLust i Kristinehamns kommun är en kontaktpunkt mellan människor som vill göra en frivillig insats och de som önskar ta del av en. Volontärerna arbetar i första hand med uppdrag som vänder sig till äldre som önskar en social kontakt. Vi vill också underlätta för organisationer, grupper och enskilda som vill göra en insats inom området.

LivÅLust är ett komplement till den offentliga och privata sektorn. Volontärverksamheten är ett samarbete mellan enskilda, studieförbund och Kristinehamns kommun.

Vill du bli volontär?

LivÅLust söker alltid fler volontärer! Uppdragen ser olika ut och går att anpassa efter dina förutsättningar. I utbyte får du både möjlighet att bidra till glädje för andra, hjälpa en annan människa samt skaffa dig värdefull erfarenhet och nya vänner.

Gemensamt för alla uppdrag är att det är du själv som bestämmer hur mycket tid du vill erbjuda som volontär. Det är också du själv som väljer vilken typ av uppgifter du vill utföra. Det går lika bra för enskilda som för föreningar eller organisationer att engagera sig inom volontärverksamheten.

Är du intresserad av att bli volontär, eller bara att veta mer – ta kontakt med oss via kontaktuppgifterna här nedanför!

Kontaktuppgifter

Carin Övringe - utvecklingsledare socialförvaltningen
carin.ovringe@kristinehamn.se

0550-885 79

Tack! Om du vill skriva en kommentar kan du göra det här. Tryck annars bara på "Skicka".